متن دلخواه

برگزاری و بینار هماهنگی همایش نیازسنجی توسط گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت

برگزاری و بینار هماهنگی همایش نیازسنجی توسط  گروه اموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت

گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت، به منظور انجام هماهنگی‌های لازم با هدف برنامه دوسالانه نیازسنجی و مداخلات ارتقای سلامت در سال 1403 و نظر به اهمیت بسزای این موضوع و تاثیر آن در جهت‌دهی صحیح منابع در راستای ارتقای سلامت جامعه، وبیناری با همین عنوان برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، با توجه به ابلاغ شروع برنامه دوسالانه نیازسنجی و مداخلات ارتقای سلامت در سال 1403 و نظر به اهمیت بسزای این موضوع و تاثیر آن در جهت‌دهی صحیح منابع در راستای ارتقای سلامت جامعه، گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت همایشی با موضوع گزارش اجرای این برنامه در سال 1401روز دوشنبه 29 مرداد 1403 از ساعت 8:30 الی 12 در سالن آمفی تأتر ساختمان مرکزی برگزار می‌کند.
در همین راستا و به منظور انجام هماهنگی‌های لازم  وبیناری با همین عنوان توسط گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت، با حضور کارشناس مسئولان و کارشناسان واحدهای متناظر در ستاد شبکه‌ها برگزار شد.